fbpx

Future cells - Celice prihodnosti

Rezervirajte svoj termin!

Biobančništvo matičnih celic je proces odvzema, obdelave in shranjevanja matičnih celic za bodočo uporabo za terapije in v regenerativni medicini.

Matične celice imajo sposobnost preoblikovanja v razne tipe krvnih in drugih celic in s tem imajo sposobnost regeneracije in zaščite telesa od znotraj. V primerih, ko bolezen prizadene celice in tkiva, lahko terapija z matičnimi celicami pomaga popraviti in pozdraviti poškodovano tkivo, popraviti organe in obenem odpraviti bolezen.

Popkovnična kri, tkivo popkovnice in zobna pulpa so bogati viri teh neverjetnih celic. Trenutno se matične celice iz popkovnične krvi uporabljajo za zdravljenje preko 85 bolezni, vključno z levkemijo, rakom kostnega mozga, limfomi in anemije. Dodatno poteka preko 5000 kliničnih raziskav, ki uporabljajo matične celice za razne terapije. Seznam si lahko ogledate TUKAJ.

Shranjevanje matičnih celic vam ponuja možnost, da imate svoje dragocene celice zamrznjene za obdobje preko 25 let in na voljo za uporabo v prihodnosti, v kolikor bi jih potrebovali. Celoten postopek je varen, neboleč, neinvaziven in brez tveganja. Danes ocenjujemo, da bo vsak 3 človek imel korist od terapije z matičnimi celicami.

Mlečni zobki vsebujejo dragocene matične celice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja